Til 4 hamburgere trenger du:

Reinsdyrsburger

Hamburgerbrød

Tyttebærrømme

Soppstuing

Salat

Start med å lage tyttebær-rømme. Denne lager du ved å forsiktig blande 2 dl seterrømme og 1 ss tyttebærsyltetøy. Blander du for mye, vil rømmen bli rennende. For en mer “eksklusiv” tyttebær-rømme, bruker du rørosrømme istedet for seterrømme. Sett tyttebær-rømmen i kjøleskapet slik at den får trekt litt. Da blir det nemlig mer smak på den.

Til soppstuingen trenger du:

250 g kantareller, eller sopp som du har tilgjengelig

1/2 løk

4 skiver røkt bacon

1,5 dl matfløte

1 båt hvitløk

Salt og pepper etter ønske

1 ss smør

Stek soppen til den har sluppet alt vannet (da er den forvellet, det er viktig!) . Når soppen er ordentlig forvellet kan du ha i 1 ss smør i panna og steke løken gyllen sammen med soppen.

Stek bacon. Ha alt sammen i en kasserolle og la soppstuingen tykne.

Salte og pepre etter ønske.